Herwerden Granfondo Cycle Tour Team opgericht!

Het Van Herwerden Granfondo Cycle Tour Team is opgericht door Fabrice Pronk samen met enkele fanatieke klanten. Gezamelijk hebben ze één doel wielermonumenten rijden. Voor het seizoen 2011 is de Marmotte het grote doel. Vincent, Martijn, Stefan en Fabrice zijn de 4 renners van het team die deze uitdaging aangaan. Samen met Thomas, Mario en Remy bereiden zij zich via verschillende toertochten en Granfondo's voor op de Marmotte. Via deze weblog willen ze volgers op de hoogte houden van hun belevenissen en ervaringen.


dinsdag 30 augustus 2011

Martijn Roest Nederlands Kampioen Tijdrijden bij de ID-renners!

Martijn Roest teamlid van het Herwerden Granfondo Cycle Tour Team is afgelopen zondag Nederlands Kampioen tijdrijden bij de cathegorie ID-Renners geworden.

Afgelopen jaren werd deze cathegorie overheerst door Jonathan Duinkerke. Maar dit was zonder de deelname van Martijn Roest. In 3 deelnames van de cathegorie wist hij al 2 wedstrijden te winnen met als hoogtepunt afgelopen zaterdag. Over een afstand van 6,2 km was hij afgelopen zaterdag ruim een halve minuut sneller dan topfavoriet Jonathan Duinkerke en 45 seconden sneller dan Davy Mertens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten