Herwerden Granfondo Cycle Tour Team opgericht!

Het Van Herwerden Granfondo Cycle Tour Team is opgericht door Fabrice Pronk samen met enkele fanatieke klanten. Gezamelijk hebben ze één doel wielermonumenten rijden. Voor het seizoen 2011 is de Marmotte het grote doel. Vincent, Martijn, Stefan en Fabrice zijn de 4 renners van het team die deze uitdaging aangaan. Samen met Thomas, Mario en Remy bereiden zij zich via verschillende toertochten en Granfondo's voor op de Marmotte. Via deze weblog willen ze volgers op de hoogte houden van hun belevenissen en ervaringen.


woensdag 22 juni 2011

Het doel van het seizoen de Marmotte komt steeds dichterbij!

Donderdag is het dan zover. Het Herwerden Granfondo Cycle Tour Team reist af met Stefan van der Elst, Fabrice Pronk en Vincent van Straalen richting De Franse Alpen. Martijn Roest is door omstandigheden afgevallen en zal helaas niet meegaan naar de Marmotte.
Na weken en maanden van trainen en tochten rijden is het donderdag dan zover. Het Herwerden Granfondo Cycle Tour Team zal afreizen richting de Franse Alpen!

Via de Vaujany, GP Rousse zullen Stefan van der Elst en Fabrice Pronk hun laatste westrijdkilometers maken in de aanloop naar de Marmotte. Vincent van Straalen maakt een omweg via de Mont Ventoux om daar het nodige vermogen in het lichaam te rijden. Bij de Marmotte zal hij zich bij het team vervoegen.

Ieder heeft zich in de aanloop van deze tocht verschillende doelen gesteld.
Vincent en Stefan willen de tocht binnen 8 uur volbrengen. Fabrice hoopt op de 7h30 en zelfs wat beter als de omstandigheden meezitten.

In de Vaujany zullen Stefan en Fabrice zondag 26 juni al gelijk een flinke kluif van een cyclo hebben. 173 km met 3850 hoogtemeters. Hier zullen ze gelijk weten hoe ze ervoor staan en wat de verwachtingen voor de Marmotte zullen en mogen zijn. Naast deze cyclo zullen ze de resterende week vooral veel klimmen op reserve indien mogelijk. Vincent zal via veel klimtrainingskilometers de puntjes op de I zetten om zijn doel onder de 8 uur de Marmotte te rijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten